Stížnost na vínový alt v Café Montmartre, Sýkorka, 04.02.2009

Ikonka

Dobry den,

dovolila bych si Vas touto cestou upozornit na jednu neprijemnost, která se mi stala při vcerejsi navsteve Vasi kavarny. Objednala jsem si vinny strik v pomeru 1:1 a servirka mi po chvili prinesla vysoky pullitr na pivo, ve kterem byla nejaka tekutina (jak se dalo poznat az z ochutnani a nikoliv z vune, neb vino bylo az u dna vysoke uzke sklenice), a k tomu mattonku.

Musim rici, ze s takovym zpusobem servirovani striku jsem se nikde jinde nesetkala, vsude ho primo sami pripravi do standardni sklenicky na vino, pripadne prinesou vino a vodu zvlast a umozni zakaznikovi si napoj namichat. Na dotaz, proc mam deci vina v pullitru na pivo, mi obsluha ponekud zmatene odpovedela cosi ve smyslu, ze to jinak udelat nejde.

Pokladam tento zpusob servirovani za ponekud nekulturni a zbytecne kazici dojem z kavarny. Nejsem z tech, kteří by museli mit servis v luxusu, ale vino do sklenice na pivo si nenaleju ani doma.

Verim, ze me stiznosti porozumite.

S pranim hezkeho dne

Sykorka






Jste-li autorem tohoto listu, můžete jej editovat po svém přihlášení.




Komentáře našich návštěvníků

Počet komentářů k prohlédnutí: 6


Jméno:

Komentář:



jDzvT2DP3J, 29.11.2014 21:27
Actually, Pilsner Urquell isn't a 12 degree beer. I read sorweheme that it's brewed at 11,2 degrees. Legislatively speaking, that makes it a leže1k, which most people call dvane1ctka, regardless of the gravity. Just like it happens with desedtka.Anyway, I think there used to be a Pilsner Urquell desedtka.The increase in ABV is interesting, though. Most vfdčepned beers today are around 4%ABV. I recently saw an old bottle of a beer from Kle1šter called Kryštof, an 11 degree amber, if I remember well, with not even 3%ABV! http://opwthl.com [url=http://hxgxgh.com]hxgxgh[/url] [link=http://rujnvyig.com]rujnvyig[/link]
sqWrdjYGzVug, 29.11.2014 5:23
Actually, Pilsner Urquell isn't a 12 degree beer. I read <a href="http://zxnkaj.com">somhewere</a> that it's brewed at 11,2 degrees. Legislatively speaking, that makes it a leže1k, which most people call dvane1ctka, regardless of the gravity. Just like it happens with desedtka.Anyway, I think there used to be a Pilsner Urquell desedtka.The increase in ABV is interesting, though. Most vfdčepned beers today are around 4%ABV. I recently saw an old bottle of a beer from Kle1šter called Kryštof, an 11 degree amber, if I remember well, with not even 3%ABV!
r3w6C3B5Ptg9, 28.11.2014 23:03
Moni, to počased ti trošku ze1videdm. Tady bylo pe1r dned hezky a dneska se pěkně ocdlahilo a leje celfd den. Jinak ty ne1poje rozhodně vyzkoušedm, vypadajed le1kavě a zdravě. No a zajedc neme1 chybu. měj se kre1sně Věrka http://pidscknkhmy.com [url=http://rfnftt.com]rfnftt[/url] [link=http://vwnbdj.com]vwnbdj[/link]
qU2kLg5uPB1, 26.11.2014 7:23
Helou Mon,přizne1m, ze1videdm to teplo, tady ne1m počased děle1 skoky. Jeden den 25 st. a pak zase šedivo, deštivo a teploty do 15 st. Jedině kamna jsou jistfdm zdorejm tepla:-( Prosedm, pošli ne1m trochu slunečne9ho počased:-)P.S. Kre1sne9 tvořened na zahre1dce i u stroje!!!
Šimonýdes, 28.2.2009 19:21
To všechno plyne z přesycenosti doby..
Lu, 22.2.2009 23:44
Ještě prosím doplnit o tu báječnou fotografii:)